perjantai 18. heinäkuuta 2014

keikkafiiliksiä


Tänä kesänä oon käynyt kahella keikalla, jotka olivat kyllä ihan eri ääripäistä. Toinen oli noin kuukaus sitten Codyn keikka, josta mainitsin joskus aijemmin. Ostettiin sinne Meet&Greet liput kaverin kanssa, joten päästiin jo aijemmin sisään kuuntelemaan soundcheckiä ja muuta. Voin sanoa, että se oli paras keikka jolla oon ollut tähän mennessä.Tunnelma oli jotenkin niin ihana, kun keikkapaikka ei ollut mikään iso. Keikka oli akustinen ja tollasille voisin ehottomasti mennä jatkossa ja varmasti ainakin jos Cody uudestaan Suomeen tulis! ;-)
Viime viikolla olin Helsinki Popshowssa ja siellä esiinty monia esiintyjiä ja tottakai Robin. Hellepäivä ei tosiaankaan miellyttänyt sinäpäivänä. Jonotettiin muutama tunti, jonka jälkeen päästiin pikkuhiljaa eteenpäin ja lopulta lavan keskelle toiseen riviin. Porukkaa oli ihan älyttömästi ja jostain sain kanssa haavan jalkaan, joten jouduin käymään ensiavussa, mutta onneks lämppärien aikaan. Nestehukka ei ollut kaukana, mutta Robin veti superhyvän keikan, jonka aikana ei hellekkään tuntunut enää niin pahalta. Helteestä ja muusta ahdingosta huolimatta oli kumminkin upeeta kattoa kun itteä nuorempi vetää huikeen shown 23 000 ihmisen edessä!

Molemmilta keikoilta otin suurimmaks osaks videoita, joten kuvia ei ollu paljoa. En kuitenkaan jaksa videoista kasata mitään erillistä, niin ajattelin että muutamat kuvat ja teksti riittää tästä aiheesta! :) Nyt lähen kuitenkin kaverin luo ja vietetään pitkästä aikaa taas aikaa vanhalla porukalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti